Tukisäätiön tiedepalkinnon 2021 sai Aino Kianto (LBM)

Tiedepalkinnon saaja Aino Kianto työskentelee tietojohtamisen professorina LUT-kauppakorkeakoulussa, Lahden kampuksella. Tiedepalkinto on 12.000 euron suuruinen.

Professori Kianto on perehtynyt erityisesti tiedon ja aineettoman pääoman johtamiseen sekä organisaatioiden uudistumiskykyyn. Hänellä on laaja osaaminen tietoperustaisten liiketoiminnan ajureiden sekä tietotyön teoretisoinnista, arvioinnista ja kehittämisestä. Professori Kianto tunnetaan kansainvälisesti yhtenä merkittävimmistä tutkijoista tietojohtamisen alalla. Hän on kirjoittanut yli 150 vertaisarvioitua julkaisua (h-indeksi 36), joihin liittyen hän on vastaanottanut useita vaikuttavuus- ja laatupalkintoja, sekä toiminut avauspuhujana kymmenissä tieteellisissä konferensseissa. Kianto toimii useissa tiedeyhteisön luottamustehtävissä, mm. toimituskunnan jäsenenä kuudessa kansainvälisessä tiedelehdessä.

 

LUT-yliopiston ja ammatillisen koulutuksen tukisäätiö

Yliopistonkatu 34, PL 20
53851 Lappeenranta

Toimisto: Huone 6329

puh. 045 6440 913
email: info(at)lut-tukisaatio.fi

Ajo-ohje
Tietosuojaseloste

Kannustusapurahat haussa 11.9. lähtien - Syksyn haussa voivat apurahoja hakea hyvin menestyneet perusopiskelijat, post doc tutkijat ja ulkomaille lähtevät perheelliset tutkijat.
___________________________________________________________
Käsittelemme muita kuin kannustusapurahahakemuksia noin kahden viikon välein.
Sivuston toteutus: Kaakon Nettipalvelu Oy