Lahjoitukset - LUT-yliopisto


Yritykset ja yhteisöt voivat tehdä säätiölle lahjoituksia tietyllä yliopiston edustamalla alalla tapahtuvaan tutkimustyöhön. Lopputyöapurahojen kohdalla lahjoitussummasta 80 % jaetaan apurahoina ao. alan tutkimukseen. Loput 10 % ohjataan saman alan muuhun tutkimukseen ja 10 % ohjataan yliopiston muun tutkimustoiminnan tukemiseen säätiön hallituksen vuosittain tarkemmin päättämällä tavalla.

Yhteisö saa vähentää tuloksestaan vähintään 850 euron ja enintään 50000 euron suuruisen rahalahjoituksen, joka on tehty tiedettä tai taidetta edistävän tarkoitukseen säätiölle, jonka tarkoituksena on tieteen ja/tai taiteen tukeminen. Säätiö antaa lahjoittajalle vähennystä varten tarvittavan todistuksen.

Käytännössä lahjoitus tapahtuu siten, että lahjoittaja toimittaa säätiölle lahjakirjan ja maksaa lahjoitussumman säätiön pankkitilille. Lahjakirjalomake on tulostettavissa tältä sivulta.

Yksityishenkilöt voivat samoin tehdä säätiölle tai sen erikoisrahastoihin lahjoituksia tai testamentteja yliopiston tutkimustoiminnan tukemiseen. Huomattavasta lahjoituksesta voidaan muodostaa säätiön sisälle erikoisrahasto.

Merkkipäivärahastoon voivat yksityishenkilöt liittyä pyytämällä merkkipäivinään onnittelijoita ohjaamaan onnittelut lahjoituksena säätiölle.

LAHJAKIRJALOMAKE  (pdf)

 
Lisätiedustelut:
LUT-yliopiston ja ammatillisen koulutuksen tukisäätiö r.s.
Toimitusjohtaja Timo Alho
PL 20, 53851 Lappeenranta
p. 0405126324

LUT-yliopiston ja ammatillisen koulutuksen tukisäätiö

Yliopistonkatu 34, PL 20
53851 Lappeenranta

Toimisto: Huone 6329

puh. 045 6440 913
email: info(at)lut-tukisaatio.fi

Ajo-ohje
Tietosuojaseloste


Käsittelemme apurahahakemuksia noin kahden viikon välein.
Sivuston toteutus: Kaakon Nettipalvelu Oy